Miljöarbete på Restaurang Drivan

Publicerad 2022-10-20 11:26
Isak Andersson Sundblom

På senaste tiden så har miljön ofta stått i centrum och på Resturang Drivan funderar ägaren Jonas Nilsson och hans anställda mycket på vad de kan göra för miljön.

Jonas Nilsson har nu ägt resturang Drivan i sju år och under hela den tiden så har de som jobbar där tänkt på vad de kan göra för att hjälpa miljön. 

-Alla biprodukter från vår resturang källsorteras och tas hand på ett bra sätt och alla matrester komposteras också, säger ägaren Jonas Nilsson. 

Det de också gör är att köpa närproducerade produkter som till exempelvis kött och grönsaker. Så istället för att köpa potatis från till exempel Småland så köper de in sin potatis från Bjäre. Även på Jonas Nilssons andra fyra restauranger; Boathouse, Solsidan, Joel och Taverna fokuserar de på att inte belasta miljön. 

Källor: (1) Jonas Nilsson
Skribent

Dela

Elevartikel

Amalia Xhabli
17 mar
Elevartikel
Stina Burman
14 mar
Elevartikel
Warner Bros
14 mar
Elevartikel
01 mar
Elevartikel
01 mar
Elevartikel
© 1994 Castle Rock Entertainment
01 mar
Elevartikel
Omid Batoori
23 feb
Elevartikel
Brook Rushton/Sony pictures
23 feb
Elevartikel
23 feb
Elevartikel
23 feb
Elevartikel
IMAGO / Cinema
23 feb
Elevartikel
BILD: Paulo
13 feb
Elevartikel
30 jan
Elevartikel
29 jan
Elevartikel
29 jan
Elevartikel
22 jan
Elevartikel
Alla, gratis bild från pixabay
11 jan
Elevartikel
11 jan
Elevartikel
25 dec
Elevartikel
19 dec
Elevartikel

 

Redaktionen

23 nov
Professional
15 mar
Professional
14 mar
Professional
06 feb
Professional
04 dec
Professional
14 apr
Professional
13 apr
Professional
12 apr
Professional
11 apr
Professional