Miljöarbete på Restaurang Drivan

Publicerad 2022-10-20 11:26
Isak Andersson Sundblom

På senaste tiden så har miljön ofta stått i centrum och på Resturang Drivan funderar ägaren Jonas Nilsson och hans anställda mycket på vad de kan göra för miljön.

Jonas Nilsson har nu ägt resturang Drivan i sju år och under hela den tiden så har de som jobbar där tänkt på vad de kan göra för att hjälpa miljön. 

-Alla biprodukter från vår resturang källsorteras och tas hand på ett bra sätt och alla matrester komposteras också, säger ägaren Jonas Nilsson. 

Det de också gör är att köpa närproducerade produkter som till exempelvis kött och grönsaker. Så istället för att köpa potatis från till exempel Småland så köper de in sin potatis från Bjäre. Även på Jonas Nilssons andra fyra restauranger; Boathouse, Solsidan, Joel och Taverna fokuserar de på att inte belasta miljön. 

Källor: (1) Jonas Nilsson
Skribent

Dela

Elevartikel

29 nov
Elevartikel
Tradera
29 nov
Elevartikel
Michelle Maria/Pixaby
29 nov
Elevartikel
Stella eklund
29 nov
Elevartikel
Alice Hammarlund
29 nov
Elevartikel
Bonniercarlsen.se
29 nov
Elevartikel
Theo Dahlgren
29 nov
Elevartikel
Julia Lokind
29 nov
Elevartikel
09 nov
Elevartikel
09 nov
Elevartikel
08 nov
Elevartikel
08 nov
Elevartikel
Wikipedia
28 okt
Elevartikel
16 okt
Elevartikel
BILD: Jonathan Jonsson
16 okt
Elevartikel
12 okt
Elevartikel
12 sep
Elevartikel
Märta Sandfeldt
12 sep
Elevartikel
.
12 sep
Elevartikel
Vänsterpartiet
12 sep
Elevartikel

 

Redaktionen

12 sep
Professional
13 aug
Professional
04 apr
Professional
14 apr
Professional
13 apr
Professional
12 apr
Professional
11 apr
Professional
04 apr
Professional
08 apr
Professional