Miljöarbete på Restaurang Drivan

Publicerad 2022-10-20 11:26
Isak Andersson Sundblom

På senaste tiden så har miljön ofta stått i centrum och på Resturang Drivan funderar ägaren Jonas Nilsson och hans anställda mycket på vad de kan göra för miljön.

Jonas Nilsson har nu ägt resturang Drivan i sju år och under hela den tiden så har de som jobbar där tänkt på vad de kan göra för att hjälpa miljön. 

-Alla biprodukter från vår resturang källsorteras och tas hand på ett bra sätt och alla matrester komposteras också, säger ägaren Jonas Nilsson. 

Det de också gör är att köpa närproducerade produkter som till exempelvis kött och grönsaker. Så istället för att köpa potatis från till exempel Småland så köper de in sin potatis från Bjäre. Även på Jonas Nilssons andra fyra restauranger; Boathouse, Solsidan, Joel och Taverna fokuserar de på att inte belasta miljön. 

Källor: (1) Jonas Nilsson
Skribent

Dela

Elevartikel

HBO max
14 mar
Elevartikel
15 feb
Elevartikel
08 feb
Elevartikel
Dreamworks
07 feb
Elevartikel
31 jan
Elevartikel
31 jan
Elevartikel
20 jan
Elevartikel
Delia Anderle
20 jan
Elevartikel
Felix Wallin
20 jan
Elevartikel
Isak Andersson Sundblom
20 jan
Elevartikel
Jonas Lindén
20 jan
Elevartikel
ARNE
19 jan
Elevartikel
18 jan
Elevartikel
Alla som vill
18 jan
Elevartikel
Jag
18 jan
Elevartikel
18 jan
Elevartikel
Charlie S. Ormsmarck
16 jan
Elevartikel
Foto: Sara Eklind
20 dec
Elevartikel
20 dec
Elevartikel
Cenita Welander
15 dec
Elevartikel

 

Redaktionen

14 mar
Professional
06 feb
Professional
12 sep
Professional
13 aug
Professional
04 apr
Professional
14 apr
Professional
13 apr
Professional
12 apr
Professional
11 apr
Professional