Hur kan vi få Lindängen till ett tryggare område?

Publicerad 2021-11-25 09:30

Idag ska jag berätta om hur vi kan få det tryggare i Lindängen.Vad kan vi göra så att det blir mycket bättre där alla kan vara trygga, kunna våga gå ut på kvällarna, våga gå ut själv och känna att jag är jätte trygg i detta området.

 

Hur kan man göra så att Lindängen blir ett tryggare område.

Jag tycker att Lindängen borde bli ett område där mer personer ska känna sig trygga för att det är absolut inte så många som känner sig trygga. Det händer väldigt ofta olika saker som skjutningar, explosioner osv. Man vågar inte gå ut ensam utan sina föräldrar när det händer saker.

BILD: Alexander Waltner/Pixabay

Jag tycker verkligen att det ska vara mer poliser ute på kvällarna och på dagen för att då kommer man känna sig lite mer trygg för man tänker det finns många poliser här ute jag tror inte nån vågar göra något mot mig. Eller att ingen tar på mig för att det finns ju många poliser ute och då vågar inte de flesta göra något för att det finns ju poliser överallt så folk kommer inte våga göra något mot dig. Det är därför tycker jag att man behöver också mycket poliser överallt framför affärer, gym, kiosker, lekplatser osv.

I Lindängen är det också väldigt många som dricker öl och alkohol och de blir väldigt fulla och vet inte vad de gör och är också väldigt snurriga/yra och när de är på väg hem. De hittar de t.e.x unga tjejer och tar på dem säger till dem att hoppa in i deras bil och lurar dem och sen tar de hem en och har kvar personen i flera dagar, månader eller också år. Så jag tycker att man inte ska dricka mycket om det inte är något speciellt t.e.x om det är fest eller bröllop kanske man kan dricka lite när man är glad så händer antagligen inget.

Vi människor vandrar för trygghet. Lindängen är ett ganska farligt område där massa saker händer. Hur kan vi få detta område att bli tryggare? Jo du kan få din röst hörd av att gå ut och säga sin åsikt vad man tycker man måste göra för att få Lindängen ett bättre område.

Det är inte alltid bra att ha kameror överallt för att några vill inte att man ska filma dem när de ber om att man tar bort klippet så vill de inte.

Man kan också införa mer kameraövervakningar både utomhus och inomhus för att i fall något händer så har man fått det på kamera och då vet man hur den här personen som har gjort brottet ser ut. 

 

Källor: (1) Malmö stad (lindängen)
Skribent
Research
Tags: 

Dela

Elevartikel

"Sport" by Francois Peeters is licensed under CC BY-ND 2.0
06 dec
Elevartikel
Therese Nystrand
06 dec
Elevartikel
"Relinquished | The execution room" by James Kerwin Photographic is licensed under CC BY 2.0
02 dec
Elevartikel
01 dec
Elevartikel
"0925Rockford 1211" by gmilldrum is licensed under CC BY 2.0
30 nov
Elevartikel
"View of the port side of Douglas SBD-2 Dauntless (BuNo 2106) showing battle damage inflicted during the Battle of Midway. This photograph was taken on the Midway Atoll." by aeroman3 is marked with CC0 1.0
30 nov
Elevartikel
29 nov
Elevartikel
29 nov
Elevartikel
29 nov
Elevartikel
25 nov
Elevartikel
25 nov
Elevartikel
25 nov
Elevartikel
25 nov
Elevartikel
25 nov
Elevartikel
25 nov
Elevartikel
25 nov
Elevartikel
15 nov
Elevartikel
12 nov
Elevartikel
Jenny Persson
02 nov
Elevartikel
11 okt
Elevartikel

Redaktionen

25 okt
Professional
13 okt
Professional
24 sep
Professional
05 jul
Professional
06 maj
Professional